KenkoTherm DUK® Tape - Köp 6 fä 1 extra gratis
produktkod: 88065
Pris: kr 1,500.00

KenkoTherm DUK® Tape kan hjälpa till att lindra överasträngda muskler och leder. Den elastiska, tunna tejpen ger stöd där det behövs.

ANTAL:

KenkoTherm DUK® Tape är tillverkad av flexibel bomullstejp och den kan bidra till ökad rörelsefrihet och kan bäras under träning eller hela dagen. Den kan klippas till önskad längd och är utformad för att fungera bra med en Kenko PowerChip® eller PowerMini® i och med att KenkoTherm DUK® Tape håller magneten på plats där du behöver den.

• Elastisk för bekväm passform
• Kan hjälpa till att lindra obehag i muskler och leder
• Bomullsfibrer för ventilation
• Tål vatten

MATERIAL: 100% bomullstejp, hypoallergent klister

MÅTT: 5 cm x 2.5 m

BRUKSANVISNIG: Klipp till klisterremsan så att du får delar i valfri storlek. Häftfunktionen förbättras om hörnen klipps bort. Klisterremsan kan appliceras lös eller lite sträckt för ytterligare stöd. Applicera de tillklippta delarna enligt numrering.

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

VARNING: Töj inte tejpen mer än att den sitter bekvämt. Om den töjs för mycket vid påsättningen kan det leda till skada. Tejpen är utformad enbart för det avsedda ändamålet och på det sätt som instrueras - användningen på andra delar av kroppen eller på ett sätt som inte överensstämmer med instruktionerna är inte lämpligt och kan leda till skada och det görs på egen risk. Avbryt användningen om produkten orsakar ömhet, rodnad eller irritation. Instruktionerna är för vanlig användning enligt specifikation ovan. Om du är osäker på hur du använder tejpen vänligen kontakta en idrottsutbildare/tränare för mer vägledning. Denna produkt är inte avsedd att ersätta professionell medicinsk behandling.

ANVÄNDNING: Använd vid behov. Endast för extern användning. Se fullständiga instruktioner och försiktighetsåtgärder på förpackningen.