88012
kr 1,175.00
KenkoGround®
KenkoGround®
produktkod: 88012
Pris: kr 1,175.00

Kom i kontakt med Moder Jord...

 

 

 

 

 

 

ANTAL:

Jorden har sin egen energi i form av en mild ”negativ”laddning. I våra dagliga liv bygger vi upp en ”positiv” laddning i våra celler. Direkt kontakt med jorden (mark, gräs, sand och havsbotten) kan hjälpa till att avbryta den positiva laddningen – och återställa en hälsosam naturlig balans.

Nuförtiden, när vi har skor med gummisulor, syntetiska golv etc. är du isolerad från jorden, vilket gör det svårt för kroppen att återgå till neutralt läge.

KenkoGround® är en jordad matta som återförenar dig med Moder Jord genom att ansluta till jordens negativa laddning så här:

i. reducerar och omdirigerar oönskade positiva laddningar – vår kropp är känd att absorbera elektromagnetiska fält (EMF) som sänds ut från elektroniska apparater.

ii. Hjälper att skydda mot EMF - när KenkoGround® är i direkt kontakt med naken hud.

Koppla enkelt in KenkoGround® i ett jordat uttag och använd den under dina fötter, eller var som helst i direkt kontakt med naken hud. Jordning använder ingen elektricitet / ström = den ansluts till jorden via jordningen i vägguttaget. 

Funktioner och Fördelar

  • Jordad matta av silver och nylon (20% silver, 80% nylon).
  • Silverjoner insattamed vakuumteknikför hög lednings-effektivitet.
  • Anti-bakteriell.
  • Hydrofob teknik på toppskikt för fuktavstötandeegenskaper.

 

Storlek: 46 cm x 90 cm 

 

Vikt: 254g

KenkoGround® kräver ett jordat uttag för användning.

Säkerhetsråd: Använd med den medföljande adapterkontakten. Denna produkt kommer att innehålla antingen en brittisk eller en EU-adapterkontakt som standard. För säkerhet har kabeln ett inbyggt 100 000 ohm (100 Kohm) elmotstånd. Detta motstånd är utformat för att minska eventuell laddning som induceras från kabeln från oavsiktligt felaktig montering.

Jordning använder ingen levande ström = den ansluts endast med säkerhetssladden till ett jordat uttag. 

Håll KenkoGround® torr under användning. Använd en uttagstestareför att försäkra dig om att uttaget är jordat. Placera KenkoGround® och sladden så du inte snubblar. Tyget är inte flamsäkert: Håll den borta från öppen eld.

Rengöringsanvisningar: Handtvätt endast med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Ej maskintvätt. Vrid inte ur den när den är blöt. Tvätta inte med blekmedel eller mjukmedel, vit-tvättmedel, oxideringsmedel eller tvättmedel med oljor, t.ex. lavendel eller kokosnötolja. Lufttorka ute, undvik direkt solljus.

Vänligen notera:Blekning eller missfärgning är en vanlig del av tvätt och slitage på KenkoGround® på grund av närvaron av silver. Detta påverkar inte silvrets ledande natur och KenkoGround® fortsätter att fungera normalt. Blekmedel, hudkräm, mjukmedel och oljor kan smälta silvertråden, vilket kan störa ledningsförmågan.

Användning av KenkoGround® kan påverka en fysisk funktion hos en persons kropp på olika sätt. Personer som tar blodförtunnande mediciner, mediciner för att reglera blodsockret, kontrollera blodtrycket eller att kompletterasköldkörtelns aktivitet bör kontakta sin läkare före användning och sedan övervaka sin medicinering efter användning. En justering i medicinering kan vara nödvändig.

Garanti: Lagstadgad garanti gäller.

(Obs! Den europeiska adaptern som ingårär inte lämplig för användning i Schweiz, Danmark eller Italien).

 

rekommendation
KenkoDream® Täcke - 135 x 200 cm
kr 2,188.00
Kenko PowerSleep® Sovmask - SPARA 20%
kr 368.80