Nikken PowerBand® Armband - Längd: 19cm
produktkod: 5215
Pris: 32.00
Till skillnad från andra sport- eller magnetarmband så är Nikken PowerBand® tillverkat av en lätt silikongummikärna kombinerad med keramiska fibrer, turmalin och statiska magneter.
ANTAL:
Nikken PowerBand® är ett bekvämt magnetiskt armband som är perfekt att bära vid sport och andra aktiviteter. Unisex och i neutralt svart passar Nikken PowerBand® armband bra på både kvinnor och män. Mångsidig i sin design, två eller flera Nikken PowerBand® armband kan sättas ihop med spännena för att skapa ett halsband, dubbelt armband eller till och med ett bälte.
• Magnetteknik
• 19cm & 22cm
• Lätta att rengöra och torka
• Unisex stil
• Flexibla spännenVARNING Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.MATERIALNylon, silikongummi, strontiumferritpolyamider, turmalin, keramiskt pulver, rostfritt stål.MAGNETSTYRKA800 GaussLÄNGDHandled 19 cm +/- 0.5 cm (regular)Handled 22 cm +/- 0.5 cm (large)RENGÖRINGRengör varsamt med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel.GARANTILagstadgad garanti gäller