Kenko mSteps® Sulor - Herr Storlek: 40 - 46.5
produktkod: 3054
Pris: kr 766.00

Kenko mSteps® har energigivande massage toppar på sulorna som erbjuder extraordinär bekvämlighet och en uppfriskande känsla av fotmassage.

 

ANTAL:

Repetitiv användning skapar ett dynamiskt magnetfält. Stötabsorberande material främjar stöd medan du går, står eller sitter hela dagen. Ferritmagneter skapar upphöjda ytpunkter som intensifierar magnetfältet för att producera en flödesväg som sträcker sig längre från ytan.

Flera vinklar ger 100% magnetisk täckning, medan en lågdensitets- och högdensitetspolyetenkombination gör att dom håller en exceptionellt lång tid.

  • DynaFlux® magnetteknik (US patent nr 9,265,966)
  • Ferritmagneter
  • Stötabsorberande
  • Långvarig hållbarhet

 

VARNING: Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Var försiktig när du klipper till sulorna till korrekt storlek och se till att ta bort skarpa kanter. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

MÅTT: Längd 19 cm, Bredd 15 cm

MAGNETSTYRKA: 900 Gauss

INSTRUKTIONER: Klipp till sulorna vid behov. Sätt foten på sulan och markera fotens form. Linjerna som förmarkerats på sulorna är bara tänkta som allmän vägledning – det är inte säkert att de passar din fot.

RENGÖRING: Rengör utsidan med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Låt lufttorka.

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

 

Tillgängligt för Wellness-abonnemang 📦

Sänk kostnaden för din (a) favoritprodukt(er) när du anmäler dig till Nikken Wellness-abonnemang för att få produkterna automatiskt levererade till din dörr.

Med Nikken Wellness-abonnemang kan du anpassa frekvensen för din beställning till att ske per månad eller kvartal.