Kenko PowerMini®
produktkod: 3025
Pris: 35.00
Tolv Kenko PowerMini® magneter som kan återanvändas och levereras i ett behändigt fodral. Fodralet innehåller också ett paket med 24 självhäftande plattor. Varje liten, men kraftfull magnet ger ett magnetfält via den patenterade DynaFlux® magnettekniken.
ANTAL:
Individuella magneter placeras i polär motsats för att intensifiera magnetfältet för större djup och 100% yttäckning. Endast DynaFlux kan uppnå denna prestation av teknik och uppfinningsrikedom.
• Patenterad DynaFlux®-teknik (US-patent nr 9,265,966)
• Slät yta som inte irriterar bäraren
• Tål vatten
• Ej korrosivt polymerskalINNEHÅLL12 återanvändbara Kenko PowerMini® magneter, 24 självhäftande plattoMAGNETSTYRKA750 GaussMÅTTMagnet diameter 10 mm, självhäftande platta 2.54 cmMATERIALStrontiumferrit-magnet, självhäftande tygplattorRENGÖRNINGMagneten kan rengöras med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Torka av produkten försiktigt.GARANTILagstadgad garanti gällerVARNINGDETTA ÄR INTE ETT PLÅSTER/BANDAGE. Använd inte på rivsår, skrubbsår eller skadad hud. Om du använder en elektronisk medicinsk apparat som en pacemaker eller har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, använd inte den här produkten. Kvinnor under graviditetens första trimester, eller om du har hälsoproblem, bör du först konsultera en läkare innan du använder den här produkten. Om hudirritation orsakas av att använda den här produkten, upphör med att använda den. KVÄVNINGSRISK. Små delar. Inte lämplig för barn under 3 år.Specifikation eller utseende kan ändras utan föregående meddelande.