Kenko PowerMini
produktkod: 3025
Pris: 35.00

Tolv Kenko PowerMini magneter som kan återanvändas och levereras i ett behändigt fodral. Fodralet innehåller också ett paket med 24 självhäftande plattor. Varje liten, men kraftfull magnet ger ett magnetfält via den patenterade DynaFlux® magnettekniken.

ANTAL:

Individuella magneter placeras i polär motsats för att intensifiera magnetfältet för större djup och 100% yttäckning. Endast DynaFlux kan uppnå denna prestation av teknik och uppfinningsrikedom.

• Patenterad DynaFlux®-teknik (US-patent nr 9,265,966)
• Slät yta som inte irriterar bäraren
• Tål vatten
• Ej korrosivt polymerskal

 

INNEHÅLL: 12 återanvändbara Kenko PowerMini magneter, 24 självhäftande platto.

MAGNETSTYRKA: 750 Gauss

MÅTT: Magnet diameter 10 mm, självhäftande platta 2.54 cm

MATERIAL: Strontiumferrit-magnet, självhäftande tygplattor.

RENGÖRNING: Magneten kan rengöras med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Torka av produkten försiktigt.

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

VARNING:

DETTA ÄR INTE ETT PLÅSTER/BANDAGE. Använd inte på rivsår, skrubbsår eller skadad hud. Om du använder en elektronisk medicinsk apparat som en pacemaker eller har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, använd inte den här produkten. Kvinnor under graviditetens första trimester, eller om du har hälsoproblem, bör du först konsultera en läkare innan du använder den här produkten. Om hudirritation orsakas av att använda den här produkten, upphör med att använda den. KVÄVNINGSRISK. Små delar. Inte lämplig för barn under 3 år.Specifikation eller utseende kan ändras utan föregående meddelande.

 

Tillgängligt för Autoship 📦

Sänk kostnaden för din(a) favoritprodukt(er) när du anmäler dig till Nikken Autoship för att få produkterna automatiskt levererade till din dörr.

Med Nikken Autoship kan du anpassa frekvensen för din beställning till att ske per månad eller kvartal.