KenkoTouch®
produktkod: 2316
Pris: kr 2,258.00

Den aktiva användningsytan främjar avslappning och avspänning med rörliga massagetoppar som ger en fast, lätt uppmjukande känsla.

ANTAL:

Med tre inställningar på massagehastigheten kan du välja hur djupt massagen når.  Patenterad DynaFlux® Magnetteknik ökar området för den magnetiska täckningen och utökar djupet för större genomträngning. Detta skapar en multieffekt som inte finns i andra magnetiska enheter. Den avancerade designen har en ergonomisk formning och ett justerbart band som också går att ta bort.

  • Patenterad DynaFlux® Magnetteknik (US patent nr 9,265,966)
  • Solenoid samverkande massageteknik
  • Automatisk avstängning vid 80°C 
  • 10 minuter per session
  • Uppladdningsbart batteri
  • USB-kontakt

 

MAGNETSTYRKA: 1600 gauss (vilande)

 

ELEKTRISK STYRKA: 3.7 volt DC batteri, uppladdningsbart. Sladd med USB kontakt.

 

MATERIAL:

Ferritmagneter, keramiskt reflekterande fibrer, stål, lysdioder, polyeten, medicinsk silikon.

 

BRUKSANVISNING: 

Slå på enheten och välj önskad hastighet. Applicera enheten på önskat område av kroppen (knän, handled, nacke, rygg, etc). Enheten har en 10 minuters automatisk timer. När den har stängts av automatiskt, låt svalna i 10 minuter innan du startar om den. Rekommenderad användning: inte mer än sex gånger om dagen. Använd den inte under tiden du laddar upp enheten. Koppla ur kontakten när laddningen är klar.

 

SKÖTSELINSTRUKTION:

Håll borta från fukt. Rengör ytan med en mjuk trasa. 

 

VARNING:

Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten.  Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

 

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.