Ekologiska Jade Greenzymes® (Burk 150 G. Ger Ca: 50 Portioner)
produktkod: 27311
Pris: kr 450.00

Gjord av saften av de nyskördade yngsta skotten av ekologiskt korngräs. En bra källa för naturligt förekommande näringsämnen.

ANTAL:

Det innehåller 95% ekologiskt korngräs och 5% ekologiskt maltodextrin, som används för att förhindra oxidation och därmed bibehålla en fräsch, naturlig smak. Förpackat när de första späda skottens näringsvärdenär som högst,det organiska korngräset varierar något i färg, smak, konsistens och upplösbarhet, vilket beror på en varierande klorofyllhalt mellan olika skördar.

Detta återspeglar äktheten hos ingredienserna som är kallpressade för att behålla den naturliga enzymaktiviteten. Pulverformen blandas enkelt med någon kall dryck eller mat, medan de praktiskt förpackade dospåsarna levererar precis rätt mängd produkt när du är på resande fot.

  • Kosher och vegan certifierad formula
  • USDA Organisk, certifierad av QAI
  • Glutenfri
  • Naturlig pH-reglering
  • Fräsch ren smak

 

Bruksanvisning: Blanda en tesked av Jade GreenZymes-pulver i 100-150 ml. av PiMag-vatten eller använd en dospåse. Njut av 2-3 portioner per dag, 20 minuter före eller 2 timmar efter måltiden.

 

SERVERINGSSTORLEK: 3 gram eller använd endospåse.

 

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

 

Tillgängligt för Wellness-abonnemang 📦

Sänk kostnaden för din (a) favoritprodukt(er) när du anmäler dig till Nikken Wellness-abonnemang för att få produkterna automatiskt levererade till din dörr.

Med Nikken Wellness-abonnemang kan du anpassa frekvensen för din beställning till att ske per månad eller kvartal.