KenkoDream® Täcke - 135 x 200 cm
produktkod: 11270
Pris: kr 2,495.00

Nyskapande teknologi och de finaste materialen gör KenkoDream® Täcke perfekt för alla klimat. Ett magnetiskt skikt kompletterar den värmande effekten tillsammans med keramiska reflekterande fibrer som hjälper till att frigöra värme för att hålla en behaglig temperatur.

 

ANTAL:

Nyskapande chitobomull innehåller chitosan som ger täcket ett luftigt hölje samtidigt som det ser snyggt ut i ditt sovrum.

  • Temperaturreglering
  • Ventilation för fräschhet
  • Perfekt för alla klimat
  • Avancerad magnetteknik

 

VARNING: Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Produktdetaljer och utseende kan ändras utan varsel. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

MATERIAL: Keramisk polyesterfyllning. Bomull med chitosan, ett naturligt antibakteriellt ämne. Ytterhölje i 100 % bomull.

MAGNETSTYRKA: 800 Gauss

SKÖTSELRÅD: Endast kemtvätt.

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

 

Om förpackningen är bruten kan denna produkt inte bytas ut eller återbetalas p.g.a. hygieniska själ. Är produkten felaktig kan den returneras för ersättningsprodukt.