Naturest® Kudde (46,5 x 62 cm )
produktkod: 1115
Pris: kr 1,250.00

Med Naturest®-kudden får ditt huvud och nacke fördelarna med en naturligt fast, icke-allergisk latexfyllning vilket kan ge dig den mest bekväma ställningen för ditt huvud, nacke och ryggrad. Latex är särskilt elastiskt så den blir inte tillplattad till skillnad från en kudde tillverkad av dun eller vadd.

ANTAL:

Ytterhöljet är tillverkat av en naturlig bambu och bomullsmix.  Magnetiska plattor med nyskapande RAM ™ -teknologi (radial-axel magnetism) är insatta djupt i den naturliga latexkärnan.

• Nyskapande RAM ™ (radial-axel magnetism) Teknik

• Tillverkad med förnyelsebara material

• Temperaturreglering

 

VARNING - Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Produktdetaljer och utseende kan ändras utan varsel.  Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

 

MAGNETSTYRKA - 3 RAM™ (radial-axel magnetism) magnetiska plattor per Naturest®-kudde, vilket ger en styrka på 3 200 Gauss

 

MÅTT - H 46.5 cm x B 62 cm

 

SKÖTSELRÅD - Tvätta endast det nedsmutsade området med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Använd sparsamt med vatten. Lufttorka produkten i rumstemperatur och undvik direkt solljus samt stark värme.

 

GARANTI - Lagstadgad garanti gäller