Naturest® Kenkopad® - 160 x 200
Item Code: 11130
Price: 1,331.00

Få en vilsam och uppfriskande sömn varje natt med Naturest® Kenkopad®.

Qty:

Designad med avancerad sömnvetenskap och magnetteknik, denna madrass är gjord med latex som är allergivänlig och motståndskraftig mot mikrobiell tillväxt och dammkvalster. Latex ger bättre stöd och fasthet än konstgjort polyuretanskum. Formade toppar ger passiv massage medan du sover och hjälper till att minska orolig sömn.  Naturest® Kenkopad® är gjord av blandat, icke allergiframkallande latexskum. Ytterhöljet är vävt av naturfibrer, helt förnyelsebara bomulls-, ull- och bambufibrer som tillverkas utan kemiska bekämpningsmedel.

 

• Värmande nyskapande RAM ™ (radial-axel magnetism) Teknik

• Tillverkad av ekologisk och förnyelsebar icke-allergisk latex

• Temperaturreglering

• Naturliga material uppfyller brandbestämmelserna utan flamskyddsmedel eller andra kemikalier.

 

VARNING - Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Produktdetaljer och utseende kan ändras utan varsel.  Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

 

MATERIAL - Naturlig och syntetisk latex med grafit och ull. Ytterhölje i en blandning av ekologisk bomull och bambu.

 

MAGNETSTYRKA - 13/19/26 magnetiska plattor per madrass beroende på storlek, ger 3 200 Gauss per Naturest® Kenkopad® . 

 

GARANTI - Lagstadgad garanti gäller

 

SKÖTSELRÅD - Tvätta endast det nedsmutsade området med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Använd sparsamt med vatten. Lufttorka produkten i rumstemperatur och undvik direkt solljus samt stark värme.

 

FRAKT - Se specifika kostnader för frakt av Naturest® Kenkopad®