Kenko Heart Hängsmycke
produktkod: 19150
Pris: kr 484.00

Kombinera hängsmycket med Kenko Perfect Link® II i rostfritt stål eller guld. Nikken hängsmycke i hjärtform är guldfärgad på ena sidan och stålfärgad på den andra sidan!   

ANTAL:

• Långvarigt, icke-korrosivt kirurgiskt 316L rostfritt stål 

• 800-gauss neodymium magneter

• Icke-korrosivt rostfritt stål och nickel-fri

• Vikt 18 gram

• Mått: 2,92 x 2,92 x 0,91 cm

Skötselråd:

Rengör genom att torka försiktigt med en mjuk, fuktig trasa. Om det behövs kan trasan fuktas med ett mjukt flytande rengöringsmedel. 

VARNING:

Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc. Lägg inte ner i vatten. Ta av dig smycket du duschar/badar. Om smycket blir vått, torka av det med en mjuk trasa. Undvik kontakt med parfym, hårspray, nagellack etc. 
Om hudirritation uppstår vid användning av denna produkt, upphör genast att använda smycket. Förvaras utom räckhåll för barn.   

GARANTI: 

Lagstadgad garanti gäller.