Kenko Perfect Link® II Halsband - Silver
produktkod: 19114
Pris: 89.00

Kenko Perfect Link® II Halsbandet är tillverkat av rostfritt stål med högkvalitativa neodymmagneter som sitter i hela halsbandet.

ANTAL:

Det här mångsidiga halsbandet är utformat för att vara lika bärbart för kvinnor och män. Halsbandet passar för alla tillfällen, avslappnat såväl som formella tillfällen. Ytan är blankpolerad och halsbandet har tillräckligt med vikt för att se tungt ut men är samtidigt bekvämt att ha på sig. Halsbandet är tillverkat med samma material som används för kirurgiska instrument.

  • Avancerad magnetteknik
  • Hypoallergeniskt
  • Fint hantverk
  • Exklusiv design

 

VARNING:

Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

 

MAGNETSTYRKA: 800 Gauss

 

LÄNGD: Silver - 45.5 cm - plus 5 cm förlängningskedja.

 

MATERIAL: 316L rostfritt stål, neodymmagneter.

 

SKÖTSELINSTRUKTIONER:

Får ej läggas i vatten – ta av halsbandet före bad/dusch. Om halsbandet blir vått, torka av det med en mjuk trasa. Håll halsbandet borta från klorblekmedel, simbassänger och spa-anläggningar. Använd ett milt rengöringsmedel och varmt vatten för att rengöra halsbandet, eller lämna in det till ett proffs.

 

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.