Kenko PowerChip® - (x 3)
produktkod: 1510
Pris: kr 785.00

Ger ett pulserande magnetfält.

 

ANTAL:

Perfekt att använda med KenkoTherm® stödomslag. Detta chip innehåller en serie små magneter inom en större magnetisk matrix för att ge ett pulserande magnetfält. De intilliggande magnetiska ytorna är i motsats mot varandra och verkar för att intensifiera styrkan och öka penetrationsdjupet. Vinklarna ger 100% magnetisk täckning.

 

  • Patenterad DynaFlux® Magnetteknik (US patent nr 9,265,966)
  • Korrosionsbeständigt polymerskal
  • Slitstark konstruktion

VARNING: Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

 

MÅTT: Diameter: 4.2 cm, Tjocklek: 0.5 cm

 

MATERIAL: Magnetiserat keramiskt material, ferrit, polymer.

 

MAGNETSTYRKA: 900-1,000 Gauss

 

RENGÖRNING: Rengör med en fuktig, mjuk trasa.

 

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

 

Tillgängligt för Wellness-abonnemang 📦

Sänk kostnaden för din (a) favoritprodukt(er) när du anmäler dig till Nikken Wellness-abonnemang för att få produkterna automatiskt levererade till din dörr.

Med Nikken Wellness-abonnemang kan du anpassa frekvensen för din beställning till att ske per månad eller kvartal.