Ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp består av passionerade och erfarna individer, förpliktat till vårt uppdrag att göra världen till en hälsosammare och lyckligare plats. De är stolta över att kunna serva våra värderade kunder och affärspartners runt om i världen.

Luis Kasuga

President & CEO

Luis Kasuga började sin karriär som distributor inom nätverksmarknadsföring 1990. Hans organisation utvidgades till flera städer innom Mexiko, samtidigt som han fick grundläggande kunskaper i branschen, personlig nätverkserfarenhet och positiva resultat. Luis började sin karriär hos Nikken 1994 som en flerspråkig översättningsassistent. Humans Being More inspirerade Luis att utveckla sig professionellt hos Nikken och efter att ha haft flera olika roller, blev han utnämnd till Generaldirektör för Latinamerika 2004.


Luis är känd som en framgångsrik och effektiv instruktör av affärsutveckling som hjälper människor att skapa ett varaktigt liv i balans. Han studerade vid Senior Management School, med fokus på A.C. Leadership & Excellence, och tog examen i Crestcom Internationals “Bullet proof Manager” -program. Luis fortsätter att delta i företagskurser och seminarier för att hålla sig ajour med de senaste trenderna.Franck Leroy

COO

Som COO är Franck engagerad i att serva Nikkens globala Wllness-gemenskap genom att säkerställa att varje operativt beslut är i linje med Nikkens vision om service och de 5 pelarna för wellness. Franck är två-språkig började sin Nikken-resa 1999. Från att vara den främsta källan till stöd för den franska marknaden i Canada till att leda kundserviceavdelningen och utbilda personal i operativa rutiner, har Franck diversifierat och samarbetat med IT om systemutveckling, motivationsprogram och mycket mer. Han har visat sig vara en viktig ledare och teammedlem för att underlätta utvecklingen av Nikken som ett ekokänsligt företag. Franck har en magisterexamen i språk och etnologioch har gjort doktorandstudier i ekonomi.Jeff Isom

Kansler vid Nikken University

Redan innan Jeff sällade sig till ledningen bidrog han på ett betydande sätt till Nikkens framgångar. I sin egenskap av eftersökt konsult i personlig utveckling har han sedan 1999 framgångsrikt hjälpt tusentals entreprenörer och Nikken-företagare att upptäcka sin potential. Som internationellt berömd motivationsföreläsare, utbildare och ledarskapscoach i mer än 20 år, har Jeff träffat tre amerikanska presidenter samt arbetat som professionell filmproducent och regissör. Han innehar också en kandidatexamen från Brigham Young University, där han även arbetat deltid i fakulteten. Genom att kombinera denna talang, passion och unika erfarenhet har Jeffs dynamiska ledarskap blivit en verklig tillgång i hans roll som VP of Sales & Training hos Nikken.

Gustavo Gomez

VD för Nikken Latin America

Gustavo Gomez började på Nikken som landsansvarig för Colombia år 2003. Han blev befordrad till Kommersiell Direktör för Latinamerika 2006. Han har mer än 25 års yrkeserfarenhet inom direktförsäljnings- och nätverksmarknadsindustrin och har haft positioner inom drift, logistik, handel och verkställande ledning. Gustavo har med sin stora kunskap hjälpt till att utveckla kommersiella strategier och stark varumärkesplacering för att producera vinster. Hans tidigare karriär som industriell ingenjör reflekteras i hans arbete för att maximera processer och system i Latinamerika.


Gustavo har arbetat inom olika marknader, inklusive Colombia, Mexiko, Venezuela, Panama, Costa Rica, Guatemala, El Salvador, Ecuador, Peru och USA. Han har framgångsrikt öppnat nya marknader, utformat fältstrategier för att öka affärsexpansion och hjälpt till att skapa motivations & utbildningsprogram, kompensationsplaner och avancerad rekrytering.

 

 

Carlos Cedillo

Chief Technology Officer – CTO

Carlos har åtagit sig att hjälpa Nikken att utveckla sin teknik för att fokusera på vår globala Wellness-gemenskap. Innan Carlos anslöt sig till Nikken 2001 arbetade han på dataanalysavdelningen för ett av de största telekommunikationsföretagen i världen. Han ansvarade för IT-verksamheten för Nikken Mexiko och Centralamerika och deltog i marknadsöppningarna i Colombia, Ecuador, Peru och Chile. Carlos ledde en av de första implementeringarna av ERP SAP Business One för ett direktförsäljningsföretag 2005. År 2018 samarbetade han med varje avdelning som teamledare för att konsolidera Nikken-system världen över. Carlos har en kandidatexamen i datavetenskap och en utbildning i projektplanering och riktning, med fokus på ExO-metodik.Telsche Read Simpson

Kundtjänstchef

Innan Telsche kom till Nikken arbetade hon för ansedda Poggenpohl Group i många år. Hon har även åratals erfarenhet av att arbeta med kundtjänst hos ingenjörs-, köks- och sovrumsdesignföretag samt deras leverantörer. Telsche har ingått i Nikkens europeiska kundtjänstteam sedan 2001. Hon befordrades till arbetsledare redan efter tre månader tack vare sin enastående attityd. Därefter befordrades hon till teamansvarig, och ledde ett blandat team som tog hand om distributörskonton, utbildning, och posthantering. Hon fortsatte att utveckla sina ledarskapsförmågor och befordrades till kundtjänstchef, och hon uppmuntrar både sina arbetsledare och teammedlemmar att uppnå sin fulla potential. Telsche talar både engelska och tyska.

 

 

Jane Shima

Kundtjänstchef, Nordamerika

Jane började arbeta med i Nikken 2003 som representant i kundserviceavdelningen och befordrades till teamledare 2007. Jane lärde sig tidigt att fokusera på att lyssna, lösa problem och organisera när hon arbetade i kundtjänst på Disneyland medan hon gick på college. Hon fortsatte att använda dessa färdigheter efter examen när hon arbetade för ett teknikföretag och hjälpte externa säljare med information för att slutföra försäljningen. Med sin många års erfarenhet och sin ovärderliga förståelse för Nikken, konsulenterna och kundbasen är Jane den fullbordade kundtjänstchefen. Jane har en utbildning i internationell verksamhet från CA State Fullerton och bor med sin man och två döttrar.Georgina Challis

Marknadsföringschef, Europa

Georgina har en gedigen marknadsföringsbakgrund. Hennes passion och erfarenhet kommer från välbefinnande- och skönhetsbranscherna – vilket matchar hennes roll hos Nikken perfekt. Hon har arbetat mer än 18 år inom direktmarknadsföringsbranschen åt globalt kända företag plus att hon en tid arbetade åt en av de ledande multikanalsåterförsäljarna i Storbritannien. Hon är kreativ och responsiv, en kundinriktad och kommersiellt sinnad marknadsförare med massor av erfarenhet av olika aspekter av branschen. Hennes utbildningsbakgrund inkluderar ett diplom i marknadsföring från Chartered Institute of Marketing samt managementutbildning från Institute of Management.Andy Yamvinij

IT-chef

Andy har arbetat inom så gott som alla IT-aspekter hos Nikken, inklusive logistik och applikationsanalyser, webb- och programvaruutveckling, systemintegrationstestning samt nätverks- och UNIX-administration. Under de två senaste decennierna har Andy migrerat ERP-systemet och bidragit till att designa och genomföra företagets globala tekniska framsteg, samt även spelat en avgörande roll för uppgraderingarna av Nikkens infrastruktur. Andy innehar en fil. kand. i datorvetenskap från University of California, Irvine och har även en lång rad andra certifieringar.

 

 

Julie Tara

Nikken Wellness Ambassador

Julies första karriär var som professionell balettdansös hos Royal Ballet i England och Het Nationale Ballet i Nederländerna. Hennes andra karriär var som praktiker, lärare och företagsägare inom energiwellness. Julie började arbeta med Nikken som entreprenör och blev den snabbaste kvinnan att nå ledarskapsrangen Royal Diamond-konsult. Hon blev utsedd till Consultant of the Year 2012 och Heart of Nikken 2014. Som Wellness Ambassador stöttar Julie marknadsförings- och försäljningsteamet på flera sätt, inklusive genom att introducera nya kommunikationskanaler, så som den första Nikken-podcasten, samt genom att stärka kampanjer på sociala medier, utbilda om nya produkter och skapa medvetande om varumärket.

 

 

David Balzer

Nikken Technical Advisor

Dave kombinerar sina kunskaper inom vetenskap, teknik och marknadsföring för att bli en dynamisk talare, utbildare och produktguru. Han har en Bachelor of Applied Sciences-examen i kemi men är väl påläst inom allt relaterat till vetenskap. Hans Master of Business Administration-examen i marknadsföring gör honom kunnig inom affärer. Hans koppling till Nikken kan spåras tillbaka årtionden, till då han träffade grundaren och kände en djup samhörighet. Som produktkonsult har Dave spelat en väldigt viktig roll vad gäller forskning och utveckling av många avancerade Nikken-produkter. Hans kunskaper om fördelarna som Nikken-produkterna ger i jakten på aktiv wellness är ojämförlig.